Att plugga körkort-teori

Hej allihop! Hoppas ni mår bra. Jag sitter med en hel hög av plugg, jag håller nämligen på att ta körkort. Att plugga körkort-teori är så fruktansvärt svårt och tråkigt. Jag är mycket bättre på att köra bil än vad jag är på att öva in det teoretiska delarna. Någon som känner igen sig?

Öva körkortsteori

Jag har verkligen fått kämpa för att hitta min studieform och vad som passar mig bäst. Det är ju så mycket man ska öva in när det gäller körkort-teori och alla dess lagar, skyltar och hastigheter. Tyvärr fungerar inte jag på det sättet att jag kan plugga in all information som står i en bok, utan jag måste ta till andra medel som spel, appar, hemsidor och annat. Är det fler än jag som håller på att ta körkort? Kommentera gärna era tips och hur ni lyckas med era körkortsstudier!

Körkort Göteborg – mitt tips på körskola

Jag har alltid haft panik inför att jag ska ta mitt körkort. Göteborg är en stad fylld med människor, bilar, spårvagnar och cyklister. Jag var alltså väldigt nervös. Jag blev tipsad av en kompis att börja köra hos mydrivingacademy.com och det är mitt bästa tips för er som ska ta körkort. Göteborg har aldrig känts så säker som när jag kör med min handledare och hon är så duktig på att få mig att känna mig bekväm. Det är en trafikskola här i Göteborg som finns på fyra olika ställen. Jag lovar ni kommer inte att bli besvikna om ni kör med denna trafikskola!

De erbjuder även:

  • Körkort-teori online
  • En app för körning/teori
  • Digital handledarkurs

Tips på bra pluggsidor

Tips på bra körkorts-appar

Så övar jag inför mitt körkort

Utöver att jag pluggar genom olika appar, sidor och spel så lägger jag såklart stort fokus på att även köra bil. Jag har också börjat öva mer på teorin när jag är ute och kör genom att min handledare eller min pappa ställer frågor till mig ute i trafiken. Det är faktiskt något som fungerar väldigt bra och man får då en mer verklighetsbild av teorin. Funkar perfekt för mig som är bra på visuell inlärning. Hur övar ni inför ert körkort? Har ni någon speciell taktik eller tips på sidor/appar för körkort-teori?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *