Bra verklighetsbaserade filmer

Att se verklighetsbaserade filmer är något jag älskar. Jag tycker att en verklighetsbaserad film skapar en ökad stämning och det är även enklare att leva sin in i filmens handling. Jag tycker också att de bidrar till att man får en ökad förståelse kring vissa sammanhang och händelser. Så fort jag får chansen att välja så väljer jag filmer baserade på verklighet. Fördelen är att det finns så många olika varianter, det behöver alltså inte bara vara sådana filmer som är hemska och otäcka.
Jag har sett mängder med bra filmer det senaste, både själv och med min sambo. De flesta har jag sett via Netflix, men det finns även andra sidor som erbjuder bra filmer att se. Majoriteten av de verklighetsbaserade filmerna jag och min sambo sett tillsammans har han gillat också. Jag tänkte därför att jag kunde tipsa om lite olika filmer, baserat på vad vi har sett och tyckt varit bra.

Bra filmer att se

Här nedan har jag gjort en liten lista på bra filmer som är verklighetsbaserade. Jag har försökt att blanda lite olika typer så ni får chansen att se både glada och mindre glada filmer. Hoppas ni gillar dem!

Mitt bästa tips

För att avsluta detta inlägg vill jag ge mitt absolut bästa tips. Är den en verklighetsbaserad film ni ska se så är det denna film. Verklighetsbaserad, djup, spännande och bra musik. Ja, den har allt! Filmen jag pratar om är Bohemian Rhapsody. Här nedan kan du se trailern.