Vi ska resa till Laos!

Jag har världens roligaste nyhet att berätta, vi har beställt en resa! I sommar ska jag och min sambo resa till Laos, ett underbart land i Asien. Laos är ett land som ligger i närheten av Thailand och Vietnam. De är tyvärr ingen kuststad men vi har hört så gott om det landet och att de har spännande kultur att bjuda på! Vi har längre kikat på resor till Laos, men inte vetat när vi kunnat åka. Men nu äntligen lyckades vi hitta en ledig vecka!

Fakta om Laos

Här är lite snabba fakta om Laos för er som inte känner till landet. Det är nämligen ett land som inte så många känner till!
  • Laos ligger i Sydostasien
  • Det är inget kustland
  • Många i Laos pratar thailändska
  • De har ca 7 miljoner invånare
  • Kuang Si Falls ett vattenfall som är en känd sevärdhet i landet

Här kan du hitta resor till Laos

Här nedan har jag gjort en liten lista på hemsidor där du kan läsa mer och boka en resa till Laos!
Jag ser verkligen fram emot denna resa! Nu är det visserligen ett tag kvar då vi ska åka i mitten av sommaren. Men jag lovar att visa er allt från Laos när jag varit där!